Nieuws

Let op !!!!  Nieuwe Repetitiedag Maandag - Middag

vanaf 18 oktober 2021

14.00 uur tot 15.30 uur in 't Ströatje Landgraaf

Nieuwe Leden kunnen zich aanmelden via Contact

U bent van harte Welkom.

 

 

De Coronacrisis

Zangvereniging Vriendenkring St. Rochus is weer begonnen met repeteren.

Mochten er tussentijds verandering optreden, dan zal het bestuur bekijken hoe het verder gehandeld moet worden.

Het bestuur zal zich altijd houden aan het door het RIVM opgelegde regelgeving.

Het bestuur van Zangvereniging Vriendenkring St. Rochus

 

 

Nieuws

 

Een hobby waar muziek in zit! Iets voor jou?

 

Dat kan bij Zangvereniging Vriendenkring St. Rochus Groenstraat in Landgraaf.

Bij onze zangvereniging vind je namelijk een gezonde dosis muzikaliteit, humor en gezelligheid, leuke optredens binnen onze gemeenschap en daarbuiten. Samen zingen versterkt de persoonlijke ontwikkeling en is tevens een leuke vrijetijdsbesteding.

 

Zangers gezocht!

Zoals dat geldt voor bijna elk amateurgezelschap, merken ook wij, dat het belangrijk is voortdurend aandacht te hebben voor versterking van ons koor. Op dit moment hebben wij plaats voor 1e en 2e tenoren, baritons, bassen.

 

Een nieuwe uitdaging ?

Wil je in jouw vrije tijd de nieuwe uitdaging in de mannen zangwereld benutten, kom dan eens vrijblijvend luisteren op maandagavond in ons Gemeenschaphuis 't Ströatje in de Groenstraat Eygelshovenerweg 4 .                             

 

Een tweede muzikale carrière?

We willen met name ook een oproep doen aan oud-leden van Zangvereniging Vriendenkring Sint Rochus, die mogelijk nu wat ruimer in hun tijd zijn komen te zitten en nog steeds de kriebels hebben om een eventuele terugkeer in het koor te overwegen. Bij ons staat de deur altijd open!

 

Repetitietijden

Het zangkoor repeteert op maandagavond van 21.00 uur tot 22.30 uur in gemeenschapshuis ’t Ströatje Eijgelshovenerweg 4 te Landgraaf, onder leiding van onze professionele dirigent Steven van Kempen. Mocht je interesse hebben om onze enthousiaste zangersgroep te komen versterken, kom dan naar een van onze repetities om de sfeer te proeven. Kom gewoon eens kijken en luisteren; of wellicht meezingen.

 Je bent van harte welkom!